A TASTE OF ART OF DREAMS

daarbij hoort

A TASTE OF GIN

en die noemt :

Art4you

flessen gin met glas gin

Wanneer 2 chefs elkaar vinden bereik je culinaire hoogtes. Dat dacht ook onze chef bij Art of Dreams toen bij hem het idee borrelde om een lekkere GIN te serveren.
Hij contacteerde een expert/chef in het maken & distilleren van GIN en na enkele weken was de geboorte van ART 4 YOU een feit.

GIN is hip. Dat kunnen we wel stellen.  Om ART 4 YOU te onderscheiden van het huidige GIN-aanbod op de markt gingen beide chefs daarom op zoek naar twee nieuwe combinaties die de smaakpapillen van eenieder doen juichen van plezier.

ONZE ART OF DREAMS GIN SMAAKNUANCES -> ONTDEK UW FAVORIET !

ART 4 YOU INTENS, KRACHTIG & KRUIDIG (fles 70 cl)

De omschrijving zegt het zelf : dit is een GIN voor zij die van GIN houden in al zijn pure eenvoud.
Door de juiste combinatie van limoen – gember en dennennaalden willen wij een stukje Vorst-Laakdal in jullie glas toveren. Eerlijk, stevig & robuust

ART 4 YOU FIJN & FRUITIG (fles 70 cl)

We kunnen deze ART 4 YOU GIN omschrijven als een originele drank met een fruitig aroma en een wat zoetige toets. Door de combinatie van zijn intens rode kleur en zijn subtiele smaak van bosbessen, rood fruit, hibiscus en limoen brengen wij ditmaal een andere aangename kant van Vorst-Laakdal tot in uw glas : zacht, teder & subtiel.

Willen jullie de ART 4 YOU, die wij speciaal voor jullie hebben ontwikkeld, ook eens proeven of eventueel cadeau doen ?
Dat kan simpelweg door hier te klikken of via een simpele klik op de pagina ‘webshop’ op deze site.
Ook afhalen aan onze B&B is te allen tijde mogelijk.
Wij leveren uiteraard ook gratis aan huis in Laakdal. Buiten Laakdal vragen wij € 10 verzendkosten voor leveringen van 1 – 5 flessen. Vanaf 6 flessen leveren wij ook hier gratis.

Waar anders dan in Vorst-Laakdal kan je ‘Vorstelijk’ genieten van een lekker glas gin ? Geniet ervan.
Santé ! Proost !

Heeft u een vraag?