OVERNACHTEN?

INCL. ONTBIJT EN WELLNESS – 30 MIN. VANAF ANTWERPEN

Home » Kamers

Onze kamers

Onderstaand een overzicht van onze kamers.

Monet

Monet

Michel Angelo

Michel Angelo

Louis David

Louis David

Van Gogh

Van Gogh

Nieuw! Picasso familie kamer

Nieuw! Picasso familie kamer - € 150

Nieuw! Rene Margritte familie kamer

Nieuw! Rene Margritte familie kamer

Heeft u een vraag?

Een origineel cadeau om te geven en te krijgen.

De maand december is dé 'cadeautjes'-maand bij uitstek!


Ben ook jij op zoek naar een origineel geschenk voor de feestdagen?

Ontdek dan nu onze cadeaubonnen en verwen een familielid, vriend(in) of kennis met onze Art of Dreams-online cadeaubon! Je kan hierbij opteren voor een bedrag naar jouw keuze, een arrangement, kamer of ontbijt.

Mensen verwennen zit in onze genen: vandaar dat wij onze cadeaubonnen ook extra ONLINE aanbieden op onze website www.artofdreams.be. Dat bespaart alvast de nodige tijd zodat je optimaal kan genieten van jouw vrije momenten in de maand december!
Na de online afrekening ontvang je onze cadeaubon in jouw mailbox. Je kan de bon dan zelf thuis printen of, op jouw beurt, via e-mail verzenden naar de persoon die je wil verrassen.

NIEUW: 'DECEMBER'-ACTIE ONLINE BESTELBONNEN.

Cadeaubon (vanaf  waarde van 50€) = 2e gratis (t.w.v. 1 ontbijt met bubbels)

In de warmste maand van het jaar schenk je op die manier jezelf ook meteen een GRATIS 'VERWEN'ONTBIJT door simpelweg een online 'Art of dreams-cadeaubon' te schenken aan anderen. Het staat je uiteraard ook vrij om, op jouw beurt, het gratis ontbijt als cadeau aan te bieden aan derden.

Overtuigd? Bezoek dan snel onze website www.artofdreams.be. Hierop kan je ons online aanbod terugvinden. Mocht je echter nog bijkomende informatie wensen, aarzel dan niet contact op te nemen met ons.

Fijne kerst- en eindejaarsdagen!

Danny, Wout en de andere leden van ons Art of dreams team

 

PS: deze actie loopt van 5 december 2019 t/m 5 januari 2020 en is enkel geldig voor online-
cadeaubonnen. De cadeaubonnen blijven een jaar geldig.

 

 

Prachtige locatie

Zes luxe kamers (tot 20 personen) op een prachtige locatie in Laakdal die u het gevoel geven dat u in een kasteel verblijft. Gelegen op 30 minuten vanaf o.a. Antwerpen en Leuven, 10 minuten van Geel en Diest.

Kamers beschikbaar vanaf één nacht. Inclusief ontbijt, wellness (gratis gebruik van het zwembad, jacuzzi en sauna), badjassen, badslippers én toegang tot onze tuin met ligbedden aan het zwembad (verwarmd van 1 april tot 15 oktober).

Voor reservatie van externe cadeaubons zoals Bongo , Vivabox en Wonderbox gelieve contact op te nemen via mail of telefoon met vermelding van adresgegevens en bonnummer. Max. 1 bon per reservatie. Op zaterdagen en feestdagen - juli en augustus  worden de bons verrekend aan de waarde van de bon op de kamers of arrangementen (supplement). Bij ontbijt bons gelden de bons voor de goedkoopste formule. Wilt u gebruik maken van onze wellness (indien deze niet in de bon inbegrepen is)? Dat kan voor 15 euro per dag per persoon.

Art of dreams
Markt 14 2430
Laakdal (België)

0032 (0)468 14 77 76
info@artofdreams.be

BE 0462 366 930

Aanmelden nieuwsbrief