VergadereN in Laakdal

MAXIMAAL 20 PERSONEN

VORSTelijk vergaderen.

Onze B & B heeft tal van ervaringen in het ontvangen van gasten, die bovendien afkomstig zijn uit alle werelddelen. Een pluspunt hierbij is ongetwijfeld onze meertaligheid.

Wij ontvangen onze gasten in 4 * luxe-kamers  tot 16 prsonen (single, dubbel & familie). In al onze prijzen zijn bovendien standaard ook het gebruik van onze wellness-faciliteiten en ons buitenzwembad inbegrepen.

Eén van onze toppers in ongetwijfeld ons ontbijt. Wij bakken zelf ons brood en van de eieren van onze eigen bio-kippen bereiden wij eiergerechten en pannenkoeken die wij à la minute op tafel serveren. Versheid en hygiëne staan hierbij dus centraal. Ons ontbijt is daarbij uiteraard ook voorzien van een uitgebreid buffet aan beleg, granen, yoghurts, fruit en een waaier aan desserten.

Indien gewenst kunnen wij u en/of uw gasten ook probleemloos een middaglunch of avondeten serveren.

WIFI is aanwezig op al onze kamers, evenals in onze ontbijt- en vergaderruimte. 

Wenst u informatie over ons vergaderaanbod (standaard of ontbijtmeetings) tot 20 personen: aarzel dan niet ons op dit vlak te contacteren.

Hebt u buitenlandse medewerkers en/of gasten die een langere tijd verblijven in ons land? Dan kan u ons te allen tijde contacteren voor een langetermijntarief, speciaal voor uw bedrijf.
Onze B & B staat bekend voor deze speciale service aan firma’s.

Tot slot is ook de strategische ligging van onze B & B één van de sterktes binnen ons aanbod.

Wij situeren ons immers op slechts 5 minuten van de op- en afritten van de autosnelweg E313 (Hasselt-Antwerpen). Als buurgemeente van Geel en Tessenderlo zijn dus automatisch ook de industriegebieden van Tessenderlo en Geel vlakbij gelegen. De afstand tot Diest bedraagt een 15-tal minuten.
Bovendien kan vervoer geregeld worden voor u en/of uw gasten.

Wij kijken er alvast naar uit om u van dienst te kunnen zijn.

Bijkomende informatie
Wenst u nog bijkomende gegevens? Aarzel dan niet om ons contactformulier in te vullen of om ons telefonisch te contacteren op het nummer 0032 (0) 468 14 77 76.

 

 

Interesse in onze vergaderzaal?

  Art of dreams
  bv sauna atlantis
  Markt 14 2430
  Laakdal (België)

  0032 (0)468 14 77 76
  info@artofdreams.be

  Bank rekening BE 09 0015 6480 0057

  BE 0462 366 930

  Aanmelden nieuwsbrief