top of page

****

   Bed & Breakfast   

ART OF DREAMS

   Laakdal   

PRAKTISCHE INFORMATIE

Op deze pagina vindt u alle praktische informatie over uw verblijf bij Art of Dreams.

 • Lunchpakket
  Indien u dit wenst, kan u een lunchpakket bestellen om mee te nemen. De prijs van een lunchpakket bedraagt € 17,50 per persoon. Gelieve de lunchpakketten minimum één dag vooraf te bestellen.
 • Inchecken en uitchecken
  Inchecken kan tussen 13u en 22u. Uitchecken kan tot 11u. Indien u wenst te dineren, of indien u een arrangement met diner heeft gereserveerd, wordt u om 19u aan tafel verwacht. U dient dus in te checken voor 19u. Laat uitchecken is mogelijk o.b.v. beschikbaarheid, en kan bij aankomst worden aangevraagd. Het supplement bedraagt € 15 per begonnen uur.
 • Fietsen
  U kan bij Art of Dreams stadsfietsen (€ 10 per dag) en elektrische fietsen (€ 25 per dag) huren.
 • Dineren
  U kan elke dag dineren bij Art of Dreams. Indien u wenst te dineren, of indien u een arrangement met diner heeft gereserveerd, wordt u om 19u aan tafel verwacht. U dient dus in te checken voor 19u.
 • Honden
  Honden zijn toegelaten in de kamer. Het supplement bedraagt € 15 per nacht. Honden worden steeds aan de leiband gehouden, en mogen niet in het restaurant.
 • WiFi
  Draadloos internet is gratis beschikbaar in alle kamers en in de gemeenschappelijke ruimtes.
 • Reserveren met een cadeaubon van Art of Dreams
  Indien een cadeaubon van Art of Dreams ontvangen heeft, kan u met deze bon een reservering aanmaken via email of via telefoon. Vermeld in de email of aan de telefoon zeker het nummer of de code van de bon.
 • Wellness
  De wellnessfaciliteiten zijn beschikbaar tijdens uw verblijf vanaf 13u tot 22u, met uitzondering van de arrangementen via Flair en Libelle. Het zwembad is verwarmd vanaf Pasen tot 31 oktober.
 • Reserveren met een Vivabox, Wonderbox of Bongobon
  Cadeaubonnen van Vivabox, Wonderbox en Bongo worden verrekend aan de waarde van de bon op de kamerprijs. Deze bonnen worden niet verrekend op arrangementen , en op drank en maaltijden. U kan maximum 1 bon per reservering gebruiken. Reserveren met een Vivabox, Wonderbox en Bongobon kan enkel via email, met in bijlage een scan van de bon waarop de barcode of code van de bon duidelijk zichtbaar is. Gelieve bij aankomst de originele bon mee te brengen. Indien u beschikt over een digitale bon, dient u deze te printen en mee te brengen. Zonder de originele bon wordt het volledige bedrag van de reservering in rekening gebracht, zonder aftrek van de waarde van de bon.
bottom of page